Gastenboek/Guest book

35 berichten, 4 pagina's 
04-12-2012
Geplaatst door: Ank

Praise for my Nephew

Sjerd. What agreat gallery. Just love your work. Just adore your creativity. Inspiring and heartwarming. Love Ank

09-11-2012
Geplaatst door: Tara

Wauw wat mooi!!! Groetjes Tara

23-07-2012
Geplaatst door: Hans A. Ignatius

Gastenboek

Het ziet er h.s. leuk uit,héél véél succes,met een hartelijke groet Hans A.

30-04-2012
Geplaatst door: Rene Teule

mooi werk

Ha die Sjerd,

Ja ook je familieleden zullen je website vast wel bezoeken. Ik ben onder de indruk en er zit mooi werk tussen man! Heb je nog schilderijen van het Plein in Den Haag in het vooruitzicht. Ik vind ze prachtig en zeer kleurrijk! Dus als je er nog eens eentje wilt schilderen; ik houd me aanbevolen. Zo geniet ik nog elke werkdag van je prachtige schilderij van het Haagse Stadhuis dat al een paar jaar op mijn werkkamer hengt.

Succes en groet van Rene

17-04-2012
Geplaatst door: Cis

prettig kennismaken

Hi Sjerd, dank je wel voor je lieve uitnodiging om je werk te komen bekijken, wat ik zojuist met veel plezier gedaan heb... Wat een genot om zoveel moois bij elkaar te zien! Ik zal je werk met groot plezier verder brengen, waar dat maar mogelijk is... en je bent te allen tijde welkom in Monster om 's bij te babbelen of gewoon voor de gezelligheid. Wie weet kunnen we in de toekomst nog 'ns ergens iets samen doen. Het was leuk dat je zaterdag bent geweest en nog leuker met jou te mogen kennismaken.
Lieve groet,
Cis

07-04-2012
Geplaatst door: dieuwke

expressief werk

via familie(w.s. je nicht) kwam ik op je facebooksite. wat heerlijk duidelijk en aansprekend werk. Ik heb een sculptuur en enkele schilderijen opgeslagen in mijn map kunst. Met kleuters werken we elk jaar 3 weken specifiek over kunst. de nieuwste generatie leerlingen komt dus binnenkort in contact met je werk!

04-03-2012
Geplaatst door: Annemiek Kemper

super

hallo sjerd, ik heb je schilderijen eens uitgebreid bekeken, ik wist dat je schilderede maar ze zijn nog mooier dan ik had verwacht. Hartstikke goed. je beelden ga ik ook zien, ik ben heel benieuwd. veel groetjes Annemiek en natuurlijk veel succes.

02-11-2011
Geplaatst door: lilian

Zo'n bescheiden man en dan zo'n talent. Sjerd, dit had ik niet achter je gezocht en ben eigenlijk gewoon sprakeloos. Je schilderijen zijn erg mooi en je sculpturen zijn echt prachtig!

30-10-2011
Geplaatst door: Henny

kunst!

Hallo Sjerd,

Prachtig..je beelden, ik ben onder de indruk.

Groetjes van Henny

08-10-2011
Geplaatst door: maria feller

Your paintings and sculptures are singular, personal, your art is fresh and delicate. Congratulations!